Post by lioloklinalbull on Feb 20, 2022 15:35:25 GMT 7
------------------------------------------
▶▶▶▶ Lily’s Garden ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Lily’s Garden IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ rohkem kalliskive häkkida ▞▞▞
▞▞▞ Lily’s Garden 2022 version ▞▞▞
Olen 2100 mängude tasemel. Nagu arvata võis, muutuvad tasemed tõustes raskemaks. Nüüd aga muutuvad mängud võimatuks. Kui peate mängima sama mängu 50 korda ja te ei saa seda kõigi oma võimenditega võita ega suuda ikkagi võita. See taandub õnnele – kuidas aegadega ümber käiakse. Seda juhtub üha sagedamini – kuni selleni, et olen valmis loobuma. Veel üks pahameel – mõnikord pakuvad nad "lööki sellel tasemel" ja annavad teile 10 minutit - "välja arvatud see, et see pole kümme minutit. Enne mängima asumist peate ootama kogu hüpikakna ja lugude jutustamise ja selleks ajaks on aeg otsas. 6 või 7 minutini.
Mäng on muutunud paremaks, kuni jõuate tasemele 6429 ja nad tahavad, et jälgiksite neid Facebookis, enne kui nad uue looga nagu välja tulevad. Vahepeal saate ainult tasemeid, milles te ei saa loos muudatusi teha. Halb kujundus, kuna te ei saa neid isegi Facebookis jälgida, kuna link ei tööta.
Varem oli mul mängimiseks palju energiat, kuid nüüd saan mängida vähem kui 5 minutit iga 3 tunni järel. Ma ei osta energiat, et mängida. Varem oli lõbus, enne kui nad kõigilt energiat võtsid. Iga 20 minuti järel saate 1 energiat. Olen tipptasemel umbes 3 kuu pärast. Seega ei saa mingeid ülesandeid teha. Ma vajan teist mängu, mitte selle mängimise eest tasu.
Lily’s Garden Слагалице mdn
Mulle meeldis see mäng, kuid nüüd külmub see pidevalt. Olen väga ärritunud, et olen nii palju aega veetnud (olen tasemel 6178) ja nüüd ei saa ma mängida. Ma arvan, et ma kustutan selle.
Ma oleksin andnud, kui staar jookseb liiga palju kokku, kui sa keset mängu mängid, jookseb see kokku ja jookseb kokku mängu ajal laual ja jookseb kokku, kui sa aeda liiga palju parandad, aga mulle meeldib see kunstiteos Mulle meeldib mängumängija seadistus ja meeldib ka see, kuidas peate teenima tähti erinevate ülesannete täitmiseks ja kuidas saate oma aeda kujundada
Olen tasemel 3919 ja olen tüdimusest nii pettunud. Varem oli see lõbus mäng, kuid nüüd on nii palju kordusi, tähtede raiskamist vestlustele ja lugu, mis ei vii kuhugi. See on algsest süžeest nii kaugel, et mul on küllalt!
Olen tasemel 5392 ja olen märganud, et alates kuningliku kihlumise algusest on mäng hakanud nõudma 3 tärni väga lihtsate ülesannete eest, nagu telefoniga rääkimine või teise inimesega vestlemine – asjad, mis varem olid mõeldud ainult ühele tärnile. See on hull, poisid. Seni olid 3 tärni ainult suurte ülesannete eest. Väga pettunud.
Suurepärane mäng ja vinge lugu, lihtne areneda ilma tõelisi dollareid kulutamata ja lahedad tavalised boonuskomplesid
Mulle meeldib mäng, sest seal pole palju lisasid ja see on lõbus, kuid ma vihkan mängida väikseid kommipurustusmänge või mida iganes, et saada 1 täht. Palun parandage see ja ma võin seda uuesti proovida.
Nad peavad tasuma sama palju kui Toon Blast, kui sa tasemel läbi kukud, 900 münti on ennekuulmatu ja 3800, et osta võimendusi, kutid, te peate need tasud mõistlikumaks muutma, 100 münti on mõistlik, et jätkata tasemel, mitte 900, , see võtab mängust nalja, kui tase on liiga raske. kord jäin ma nädalaks tasemele kinni, sest ma ei saanud sellest läbi ja kui sul elud otsa saavad, pead ootama nende taastumist, kui sa ei saa endale lubada juurde osta
Mulle meeldib see mäng, süžee on suurepärane, mõistatused on lõbusad ja auhinnad on õiglased, kuid mul on selle mänguga probleeme ainult seetõttu, et see hakkab ennast lähtestama, kui olen mängu keskel või olen mängu lõpetanud ja ma lahtised tähepunktid nagu tähtede puhul, kui proovin teie mängurakenduse kaudu abi küsida, suletakse kogu mäng, olen kaotanud nii palju vaba aega, et ei lase mul isegi tugivestluse abil selgitada, mis toimub ja alates eilsest Ma ei ole saanud kasutada neid tähti, mis mul on
Suurepärane mäng, eriti kui teil on igav, et lennata ja saate teha armsa aia ja hea loo
See mäng hangub pidevalt minu külge ja olen kaotanud asju, mida olen ostnud, sest ainus, mis saab selle käivitada, on sellest välja logida ja seejärel uuesti sisse logida.Sa küsid kõiki neid asju tõestuseks ja ma ei saa aru, kuidas seda teha. Kui olen selle ostu sooritanud, ei mängi ma enam teie mängu.
Mulle meeldib
Mulle meeldis see mäng absoluutselt, kuni jõudsin punktini, kus peate ootama 6 päeva värskendusi, et isegi lugu enam mängida, siis saate mängida ainult nii palju taset, siis peate ootama veel 6 päeva uut värskendust, mis on väga tüütu
Ma tõesti armastan seda mängu. Ainus probleem, mis mul on, on edusammude salvestamine, kui teil pole Facebooki. Olen pidanud mängu alustama 3 korda iga uue telefoniga ja pidin lihtsalt oma uusima telefoni tehaseseadetele lähtestama, nii et nüüd taaskäivitan JÄLLE ja olen viimased kaks korda jõudnud umbes 700. tasemele ja kulutanud paar korda raha, et mind aidata. et nii kaugele jõuda. Mulle meeldiks, kui saaksin salvestada Google'i/e-posti. Ja mulle meeldiks, kui saaksin kergesti tagasi tasemele 650.
Tase 980 on programmeeritud nii, et see pole kunagi ületamatu. Sellest tasemest väljumiseks on vaja kahte võlupudelit, kuid isegi kui kasutate ühte pudeli toiteallikatest, ei ilmu teist pudelit kunagi, MITTE KUNAGI. Olen püüdnud sellest tasemest sõna otseses mõttes nädalaid järjest mööda saada ja see ei õnnestu. Palun parandage see naeruväärne olukord. 😡
Värviplokid peaksid langema juhuslikus järjestuses, kuna asjaolu, et need pole kunagi koos, tekitab minus tunde, et see pole õigesti tehtud.
See on hea mäng😀
Ma armastan seda mängu, AGA mind häirib see, et mäng lööb mu välja ja ma pean mängu uuesti laadima ja tegema uuesti seda, mida tegin. Ma kaebasin ja mulle öeldi, et mul pole piisavalt mälu, nii et installisin rohkem mälu ja tapsin mõned teised mängud ning probleem on endiselt olemas. Seejärel lugesin teist sama probleemiga arvustust ja sarnaselt temaga pole teistel mängudel probleeme. Kui see on parandatud, annan 5 tärni. Mulle see mäng väga meeldib, AGA väljalöögi saamine on tõesti tüütu
Lõbus, kuid ärritav on mängida 10 korda samal tasemel ja võib-olla sellest mööda pääseda, ilma et Tactile sind lõpuks näkku viskaks. Ma võin kulutada pool tundi, et saada 3 tärni, et näha loost veel üht igavat pettumust valmistavat lõiku. Olen 70. päeval pärast üle aasta mängimist ning Lily ja Luke on suudlenud. Kui kunagi tuleb laps, saan ma 70-aastaseks, enne kui ta sünnib. Need annavad küll palju tasuta kraami, kuid sageli paigutatakse need nende kasutamisel kasutu kohta. Samuti imeb mu telefoni aku kiiresti kuivaks. Hea, aga võib olla suurepärane.
Mulle meeldib see mäng nii väga, et bc on nii lihtne🥰
Väga huvitav lugu. Mõni tase on lihtsalt liiga raske! Võtab loost nalja ja rõõmu.
Super mäng
Mulle meeldib see mäng. Aga see tõrkub palju. Üldiselt on see väga nauditav ja võib teie loovuse esile tuua.
Olen praegu tasemel 2390. Armastan, et mäng on lõbus. Viimased 10 taset on mäng hakanud tõesti toimima. pommid ja raketid, kui nad selle tõrkeid välja lasevad ja muudavad mängimise praegu väga masentavaks. panusta mängu palju aega. loodan, et saate selle parandada, kui see, et see on olnud nauditav.
Väga tore mäng, mis võimaldab mängida ja lugu jätkata. Oleks tore, kui mõned lahedad kostüümid saaksid teenida eesmärkide täitmisega, mitte ainult ostmisega.
Ma arvan, et nüüd on parem, kuid olen olnud umbes nädal aega tasemel 140 kinni. See on korraldatud võimatul viisil, sa lihtsalt ei saa lõpule viia. Tee see lõbusamaks ja lihtsamaks. Lisaks klotsimängu mängimisele tutvustage ka uusi võimalusi 🌟 saamiseks.
Alguses mulle see mäng meeldis. Sellel on hea lugu ja mulle väga meeldib mõistatusmäng. Pärast mitu päeva seda mängu mängides jookseb see sageli kokku. Selle mängu mängimiseks pean selle mängu mitu korda taaskäivitama. See on tõesti tüütu.
Äge mäng – taseme läbimiseks vajalikud lillepotid ja pähklid on väga tüütud ja segavad. Peale selle on mäng ülimalt helde ja ülimalt lõbus. 😊
Mõningaid tasemeid on peaaegu võimatu läbida ilma tõuketa, ürituste auhinnad ja "kuumad triibud" aitavad natuke tasakaalustada. Mul õnnestus mõne päevaga jõuda 550+-ni ja lugu/värk, mille kujundamiseni jõuate, on minu jaoks korduvat pettumust väärt 4 tärni, sest vaatamata reklaamide nägemisele on osa kampaaniast, mis näeb neid esimest korda ja toob mind siia ja teistsuguse loo saamine tundus petlik ja laisk
Mõned tasemed on ilma abilisteta lihtsalt nii rasked, et kulub igaveseks läbimiseks, kui vajate 1/3 töö tegemiseks 3 tärni...lisaks on pidevad värskendused, näiteks ei saa mängida enne, kui värskendate.****EDIT ...IM ONIY 22. PÄEVAL TASE 760...JAH, TASE 760...KAOTASIN TÄHE. SELLEST MÄNGUS SÕLTUVIN MULLE JA KUNA OLEN 650-NI JÕUDNUD, ON MÄÄRAMINE HEAD 30 FRICKINI ELU JA AINULT KOOS ABILISTEGA...SEE ON MÕJUTAV. MA TAHAN AINULT ASJU EHITADA!
Mäng on üldiselt suurepärane, kuid graafika on must, kas saaksite selle probleemi lahendada.
Ma armastan seda mängu, kuid see on viimasel ajal palju kokku jooksma hakanud, eriti kui vaatan reklaami, et saada pärast taseme ületamist 2x müntide boonust, pühkides sellega minu edu sellel tasemel ja sundides mind uuesti mängima. See on muutunud äärmiselt frustreerivaks.
Muutsin oma arvustust ainult seetõttu, et mäng lukustub mulle pidevalt ja ma pean ootama, kuni see liigub. Muidu naudin seda väga. Palju võimalusi tööriistade jaoks, mis aitavad tasemeid võita. Parim mäng, mida olen mänginud.
Laadis selle mängu varem alla, kuid ei suutnud taset läbida ilma raha kulutamata. Desinstallige see mõnda aega, kuid olen tagasi. Kui see hakkab ka raha maksma, mängige uuesti, olen lõpetanud.
Lily's Garden Réflexion pgq
MULLE MEELDIS SEE MÄNG ESIMESE. LUGU ON SUUR JA LÕBUS JÄLGIDA . KUID ON NAD VIIMASEL NÄDALAL HAKKANUD VÕTMA NAERUKAID SUMMAID OMA RÕHENDUSPAKETIDE EEST, MIS EI SISALDA ALATI MÄNGUTUUNDI! OLEN IKKA KINNIS, KUID MA EI SAA MÄNGIMISEKS endale lubada 25-40 $ PÄEVAS! MÕNED PÕHJUSED OLEN TUGE KÜSINUD HINNADUSTE TÕSTMISEKS, KUID NENDE PÕHJUSTEGA MÄNGIJAD TAHAB SEDA!! MILLISED MÄNGIJAD?? KUI MIDAGI VARSTI TEHTAMATA EI OLE, PEAN MA DESINSTALLIMA! MUIDU ANNAKSE 5 TÄHNI!
Esimesed 300+ taset on väga lõbus. Siis muutub mäng masendavalt aina raskemaks. Pärast iga katset saate enesekindlust purustava süüdistuse "Sa ebaõnnestusid". Soovin, et sellel mängul oleks raskusastme valija.
Suurepärane mäng kuni värskenduse installimiseni. Mängis paar taset, siis läks mäng lukku.
käsib mul pidevalt värskendada. siis toob mind siia... külmub pidevalt, kui proovin mängida.. äärmiselt masendav!!!
Arvasin, et see mäng on nagu teised puslemängud, kuid see on omamoodi põnev. Ma olen sellesse mängu väga armunud.
Töötas suurepäraselt ja meeldis seda mängida. Aga nüüd loo osa ei tööta. Tegelased ja ait on isegi mängust kadunud
Kui nad murust lahti saaksid, hindaksin seda palju kõrgemalt. Muru muudab selle väljakutsuva või nauditava asemel masendavaks. Ülejäänud mäng oli lõbus. Liiga masendav.
Hinnangu langetamine ... tegin ostu, et näidata oma tunnustust ja nüüd muudab mäng paanide värve, et sundida mind pidevalt rohkem ostma. Ahne ahne. Mängimine muutub võimatuks, kui te raha ei kuluta. Ära lase end sisse imeda.
Pidu
Hea mäng, kuid laadimine on mõnikord aeglane. Võimalik, et minu Interneti-ühendus, kuid ükski mu mäng ei tee seda. Võiks teha ka matšimängudes rohkem liikumisluba.
Väga põnev
Üldiselt mulle see mäng meeldib, olen päris kaugele jõudnud ja nüüd mängin aeg-ajalt. Minu jaoks on lõbus valida aia paigutus 3 erineva variandi vahel pärast seda, kui olen kogunud piisavalt punkte puslede löömisest ja kõrvallugu on minu jaoks poolhuvitav, kuid see on tegelikult kõik, mida saate teha.. ja 3 tärni on bc minu jaoks on tõesti imelik, et rakenduste poes reklaamitakse seda kui täiesti teist tüüpi mängu, kus peategelast abistades lahendate probleeme.
Lugu on armas, kuid mäng muutub nädalavahetustel väga aeglaseks. Ja just siis pakuvad nad paariks tunniks tasuta elu. Mis mõtet sellel on, kui mõne taseme mängimine võtab nii kaua aega? Asi pole selles, et mängud on liiga rasked, vaid selles, et mäng on sois ja aeglane.
Hooked Update: hakkasin seda mängu mängima 21. 11. ja jäin kohe konks. Mulle meeldis lugu, aiandus, projekteerimine ja staaride teenimine, et kõike seda teha. See on tavaline matšmäng. Teenite/ostate võimendusi ja mänguaega. Samuti on teenimiseks minimänge. Hea küll, ma olen tasemel 6648 ja jätan selle mängu praegu rahule. Ma tean, et kõik mängud lähevad edenedes raskemaks, aga olgu. Lõbus on see, et isegi boosteritega on taseme lõpetamine nii raske. Kahju.
Annelids: Online battle 액션 neu
Lily’s Garden Hlavolamy vor